Opportunities within Marie Skłodowska Curie Actions (MSCA) programme

Planifici urmatorul pas in cariera ta? Atunci consideră programul Marie Skłodowska Curie Actions (MSCA):

MSCA sunt programul emblematic al Uniunii Europene pentru educația doctorală și formarea post-doctorală. Acesta sprijină cercetătorii din întreaga lume, din toate disciplinele științifice și în toate etapele carierei lor.

- Rețelele de doctorat permit candidaților la doctorat să primească o pregătire de înaltă calitate și să își dezvolte cariera în mediul academic și în afara ei, mutându-se în altă țară.

- Bursele post-doctorale sunt pentru cercetătorii care dețin un doctorat pentru a-și întreprinde propriul proiect de cercetare la o organizație gazdă din altă țară.

- Schimburile de personal - sprijină schimburile de personal pe termen scurt între organizații din întreaga lume pentru a permite cooperarea internațională și intersectorială prin transferul de cunoștințe.

- COFUND sprijină cercetătorii doctoranzi și postdoctorali prin burse de înaltă calitate sau programe de formare doctorală.

De asemenea, consultați link-ul de mai jos EURAXESS, care oferă în mod regulat oportunități: https://euraxess.ec.europa.eu