Forumul Misiuni Europene - EMIF 2024 - la 2 ani de activitate!

 

La 7 martie 2024, la Bruxelles, Belgia,  a avut loc cel de-al II-lea Forum European pentru Misiuni - EMIF 2024 , la care a participat și  reprezentanta Oficiului Republicii Moldova pentru Știință și Tehnologie, Doinița Ulinici.

 

Cooperarea TRAnsnațională în abordarea Misiunilor,  este un proiect finanțat de UE, axat pe realizarea obiectivelor propuse, prin crearea de comunități de practică, schimb de cunoștințe și oferirea posibilității de învățare reciprocă.

Forumul a fost organizat în cadrul proiectului Trami5Missions, în colaborare cu diverse entități europene importante. Evenimentul a oferit oportunități de  prezentare a rezultatelor obținute în decurs de doi ani de activitate, evidențiind, de asemenea, și alte realizări și istorii de succes legate de Misiunile UE.

În cadrul proiectului Trami5Missionsse intenționează, totodată, amplificarea proceselor de selecție pentru temele viitoare ale Misiunilor UE, redefinirea modului în care aceste acțiuni se aliniază la agendele naționale/regionale, precum și adaptarea lor la strategiile politicilor existente, competențele și interesele părților implicate.

 

Detalii suplimentare cu privire la eveniment: https://www.trami5missions.eu/2nd-european-mission-forum-emif